Danielle

HALLO! IK BEN DANIELLE,

ik ben Kynologisch Instructeur en Gedragstherapeut in Rotterdam. Samen met Dennis heb ik 'Hond op School' opgericht. Het coachen van mens en hond is geweldig en ik vind het super leuk om te zien hoe hond en baas hun band opbouwen of versterken. Bij Hond op School ben ik het aanspreekpunt voor de gedragstherapie, geef privélessen/-trainingen en samen met Dennis geef ik diverse cursussen, waaronder Puppy Fun en Gehoorzaamheid Klas 1 & 2.

SKILLS

Gedragstherapie,  Actuele kennis van honden(gedrag), Didactische vaardigheden, Motivator, Coaching, Ervaring met asieldieren

DIPLOMA'S

Kynologisch Gedragstherapeut & Kynologisch Instructeur I, II en III behaald aan Martin Gaus Academie | Cursus 'Train de Trainers' van Jeroen Oomen - De Hondencoach | Praktijkstage puppy- en basiscursus bij Debby van den Ban, Kynologisch Nederland | Instructeur Hoopers

FEITEN OVER MIJ

• Mijn hond heet Jimmy (Engelse Cocker Spaniel)
  • Naast Hond op School heb ik samen met mijn zus de webwinkel WOEFERS
  • Ik ben dol op honden (en katten)
Dennis

HOI! IK BEN DENNIS,

hondenliefhebber, mensen-mens en kynologisch instructeur. Op enthousiaste wijze maak ik mensen wegwijs in de belevingswereld van honden en honden wegwijs in de mensenwereld. Een enorme uitdaging, die ik elke dag met veel passie voor hond & baas aanga.

Coaching, Didactiek, Presenteren, Hondengedrag, Golfen

• Woonachtig onder de rook van Rotterdam
  • Honden zijn al sinds mijn kleutertijd een onderdeel van mijn leven
  • Naast kynologisch instructeur ben ik golfprofessional
  • Het getal 2 speelt een belangrijke rol in mijn leven: 2 zoons, 2 honden en helaas nog maar 1 kat
  • Eigenwijze leeuw, communicatief vaardig, sociaal, nieuwsgierig, controlfreak, ondernemend
  • Danielle en ik kennen elkaar sinds 1993
Arja

HOI! MIJN NAAM IS ARJA,

Via mijn tweede herplaatser kwam ik in contact met Hond op School. Na gehoorzaamheid 1 zelf gevolgd te hebben om onze reu angstige reu verder op weg te helpen ben ik met veel plezier begonnen aan mijn praktijkstage. Ik vind het mooi om mensen enthousiast te zien samenwerken met hun hond. De investering in de vorm van tijd en aandacht die de mensen in hun hond doen zie je terug in hun samenwerking. Elke hond/begeleider combinatie heeft een eigen unieke ontwikkeling, aan mij als instructeur de uitdaging om deze zo goed mogelijk te begeleiden.

SKILLS

Ervaring met herplaatsers. Geduldig. Creatief.

Praktijkstage bij Hond op School, Instructeur Dog Dance

FEITEN OVER MIJ

• Naast onze twee honden hebben we ook twee katten.
  • Ik werk graag met mijn handen en maak allerlei honden speeltjes en riemen van fleece en multilijn.
  • Ook maak ik allerlei decoratiemateriaal met oa hout, glas en leisteen gebaseerd op diverse honden rassen.
  • Eigenaar bij Dogservice Daya.

CONTACT:logoHoS01
Hond op School B.V.
Veilingweg 3
3034 KB Rotterdam
06 - 29 54 40 50 | Danielle
06 - 18 29 98 73 | Dennis
info@hondopschool.nl
www.hondopschool.nl
BTW nr: NL 855367143B01
IBAN: NL50 RABO 0118859463
VOLG ONS:
facebook bg   'Like' ons op Facebook
twitter bg   Laatste nieuws via Twitter
youtube bg   YouTube kanaal
rss bg   Interessante artikelen
NIEUWSBRIEF:
Altijd op de hoogte van nieuwe cursussen, workshops of hondennieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.