Danielle

HALLO! IK BEN DANIELLE,

ik ben Kynologisch Instructeur en Gedragstherapeut in Rotterdam. Samen met Dennis heb ik 'Hond op School' opgericht. Het coachen van mens en hond is geweldig en ik vind het super leuk om te zien hoe hond en baas hun band opbouwen of versterken. Bij Hond op School ben ik het aanspreekpunt voor de gedragstherapie, geef privélessen/-trainingen en samen met Dennis geef ik diverse cursussen, waaronder Puppy Fun en Gehoorzaamheid Klas 1 & 2.

SKILLS

Gedragstherapie,  Actuele kennis van honden(gedrag), Didactische vaardigheden, Motivator, Coaching, Ervaring met asieldieren

DIPLOMA'S

Kynologisch Gedragstherapeut & Kynologisch Instructeur I, II en III behaald aan Martin Gaus Academie | Cursus 'Train de Trainers' van Jeroen Oomen - De Hondencoach | Praktijkstage puppy- en basiscursus bij Debby van den Ban, Kynologisch Nederland

FEITEN OVER MIJ

• Mijn hond heet Charlie (Cavalier King Charles Spaniel)
  • Naast Hond op School heb ik samen met mijn zus de webwinkel WOEFERS
  • Ik ben dol op honden (en katten)
Dennis

HOI! IK BEN DENNIS,

hondenliefhebber, mensen-mens en kynologisch instructeur. Op enthousiaste wijze maak ik mensen wegwijs in de belevingswereld van honden en honden wegwijs in de mensenwereld. Een enorme uitdaging, die ik elke dag met veel passie voor hond & baas aanga.

SKILLS

Coaching, Didactiek, Presenteren, Hondengedrag, Golfen

DIPLOMA'S

FEITEN OVER MIJ

• Woonachtig onder de rook van Rotterdam
  • Honden zijn al sinds mijn kleutertijd een onderdeel van mijn leven
  • Naast kynologisch instructeur ben ik golfprofessional
  • Het getal 2 speelt een belangrijke rol in mijn leven: 2 zoons, 2 honden, 2 katten
  • Eigenwijze leeuw, communicatief vaardig, sociaal, nieuwsgierig, controlfreak, ondernemend
  • Danielle en ik kennen elkaar sinds 1993

CONTACT:logoHoS01
Hond op School B.V.
Veilingweg 3
3034 KB Rotterdam
06 - 29 54 40 50 | Danielle
06 - 18 29 98 73 | Dennis
info@hondopschool.nl
www.hondopschool.nl
BTW nr: NL 855367143B01
IBAN: NL50 RABO 0118859463
VOLG ONS:
facebook bg   'Like' ons op Facebook
twitter bg   Laatste nieuws via Twitter
youtube bg   YouTube kanaal
rss bg   Interessante artikelen
NIEUWSBRIEF:
Altijd op de hoogte van nieuwe cursussen, workshops of hondennieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.