Kies de juiste beloning voor je hond.

beloning, best buddy, hondensnacks, hondensnoepjes, hondentraining, trainingsmateriaal -

Kies de juiste beloning voor je hond.

Als je je hond iets wil leren, kun je dat doen op basis van belonen van goed gedrag. Gelukkig kiezen veruit de meeste mensen tegenwoordig voor belonen van goed gedrag. Je zegt ermee: wat je nu doet vind ik fijn en het levert jou een voordeel op.

Soort beloning

De beloning kan heel verschillend zijn: je kunt belonen met aandacht en stem, met een aai of knuffel, met een kort spel en je kunt ook iets lekkers geven. De juiste beloning voor je beste maatje. Welke beloning je ook kiest, het is belangrijk dat je hond jouw reactie als een beloning ziet.

Voordelen van belonen

Het geven van een beloning vergroot de focus. Je concurreert immers tijdens de training met een heleboel omgevingsprikkels. Hoe moeilijker de omgeving, hoe lekkerder de snack moet zijn, om toch de aandacht bij jou en de training te houden.

Op de hondenschool en via onze webwinkel Woefers zijn de lekkere en verantwoorde snacks van onder andere BestBuddy, Kivo en Trixie verkrijgbaar. Met de snacks van BestBuddy kiest de hondenschool voor kwaliteit en bovenal voor een snack die door de honden heel lekker gevonden wordt. De smaak is goed en het ruikt lekker. Het fijne is, dat bijvoorbeeld de Bonus trainingssnackjes al kant en klaar in kleine stukjes in een potje zitten. Ze kruimelen niet en je handen blijven schoon.

De wat grotere Jerky’s zijn zeer geschikt als hoofdprijs: als je hond iets bijzonder goed heeft gedaan! Ook zijn ze gemakkelijk in kleine stukjes te breken voor tijdens de training en in zoek-, snuffel- en hersenwerk te gebruiken.
Gezonde beloning Voor de gezondheid van je hond is het belangrijk dat de beloningen van BestBuddy goed passen binnen een gezond voedingspatroon. Alle beloningen zijn gemaakt van vlees, de voornaamste voedingsbron van de carnivoor.

Kunstmatige toevoegingen als smaak-, geur- en kleurstoffen vind je niet in deze producten. Ook zijn de snacks glutenvrij en altijd gemaakt van 1 diersoort. Is je hond gevoelig voor een bepaalde diersoort, dan kan je eenvoudig zien welke snacks voor jouw hond geschikt zijn.

BestBuddy Hondensnacks Waarom belonen met Best Buddy een juiste keuze is; 100% natuurlijke ingrediënten maximaal aandeel vlees altijd vlees van 1 diersoort altijd vrij van gluten altijd vrij van sorbitol geen kunstmatige kleur-, smaak- en geurstoffen.

Beste Buddy Voor Jouw Hond? Ga naar WOEFERS.


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd